Araç Kiralamada Ek Şoför

Araç Kiralamada Ek Şoför

Araç sahibi olsanız da olmasanız da araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyebilirsiniz. Daha önce araç kiralamadıysanız bile zorlanmadan kolay bir şekilde bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Yalnzıca araç kiralama firmalarından kiralama hizmeti almadan önce bilmeniz gereken bazı detaylar mevcuttur. İş seyahatinizi ya da tatil planınızı bu detayları bilerek yapmanız daha iyi olacaktır. Dikkatsizce seçilen kiralama firmalarından araç kiralamak ya da bilinçsiz şekilde hareket etmek istenmeyen olaylara neden olabilir. Bu yüzden araç kiralama hizmeti almadan şartları ve kuralları öğrenmeniz gereklidir.

Araç kiralarken resmi bir kayıt oluşturmak ve yasal olarak kiraya verilebilmesi için bir sözleşme imzalanır. Bu sözleşmede aracı kiralayan kişinin bilgisi, araç bilgisi, süreç bilgisi yer alır. Bu sözleşmede aracı kullanacak kişinin hatta kişilerin bilgisi doldurulmalıdır. Burada birden fazla isim yazılabilir ve aracı kullanabilecek diğer sürücüye ek sürücü denir. Aracın kiralandığı süre boyunca aracı kullanabilecek kişiler bu sözleşmede belirtilmelidir. Örneğin ailecek ya da arkadaşlarınız ile bir yolculuğa çıkmak için araç kiralıyorsanız aracı başka kişilerin de kullanacağını belirtmeli ve sözleşmeye eklemelisiniz. Belirtmediğiniz durumlarda oluşabilecek herhangi bir kaza ya da olumsuzlukta sözleşmede bulunmayan bir kişi aracı kullanıyorsa araç üzerindeki tüm kasko ve sigortalar geçersiz sayılır. Araç masraflarını ise aracı kiralayan kişi tarafından ödeniyor. Araç kiralama rezervasyonunu online olarak yaparken de ek sürücü paketini seçebilirsiniz. Birçok firmada ek sürücü paketi bulunmaktadır ve birkaç kişi dahil edilebilmektedir.

Araç kiralarken teslimat formunda aracı kullanacak kişi ya da kişilerin yazıldığı bir alan bulunuyor. Söz konusu alana ismi yazılan kişiler haricinde aracın kiralama süreci boyunca başka kişiler tarafından kullanılmaması gerekiyor. Eğer kullanılırsa ve herhangi bir kaza durumu olursa araç üzerindeki tüm sigortalar geçersiz oluyor ve masrafı ödemek de aracı kiralayan kişiye düşüyor. Eryaman araç kiralama ofisimizde ek şoför hizmetimizden faydalanabilirsiniz

İhtiyacınıza Yönelik Araç Kiralama

Araç kiralama hizmetini istediğiniz süre boyunca alabilirsiniz. Bu süreler kiralama firmaları tarafından kısa dönem araç kiralama ve uzun dönem araç kiralama olarak adlandırılır. Araç sahibi değilseniz ve kendi aracınızla halletmeniz gereken acil işleriniz varsa kısa dönem kiralama sizin için çok faydalı olacaktır. Günlük ve haftalık kiralamalar kısa dönem kiralama hizmeti olarak sık sık tercih edilmektedir. Örneğin bir tatil planı yaptıysanız ve araç ihtiyacınız varsa size uygun olan modeldeki araçları inceleyebilir, doğru araç tercihini yapmalısınız. Kişi sayısı da araç tercihinde önemli bir faktördür. Eğer kalabalık bir yolculuk yapılacaksa daha geniş araçlar tercih edilmelidir. Tek bir kişi ya da az sayıda kişi için hatchback modeller yeterli olacaktır.

Kolay Kiralama Hizmetleri

Kiralama süresi fark etmeksizin araç kiralamayı kolay hale getiren farklı hizmetler bulunmaktadır. Bunlardan en yaygın ve kullanışlı olanı araç teslimatıdır. Turistik veya iş amaçlı geziler için şehir değişikliği yaptığınızda ya da yurt dışından geldiğinizde sizin gitmenize gerek kalmadan aracınız kapınıza gelir. Günlük, haftalık, aylık kiralamalarınızda havaalanına, otogara ya da bulunduğunuz herhangi bir konuma belirlediğiniz gün ve saatte araç teslimatınız gerçekleşir. Araç teslim kiralama hizmetini sunan firmalardan web site veya telefon ile iletişim sağlayarak kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Uzun dönem kiralama hizmeti genellikle şirketler tarafından tercih edilmektedir. Bunun için ise filo araç kiralama hizmetleri sunulmaktadır. Şirketler için bir süreliğine araç kiralamak, araç satın almaktan daha mantıklı olarak düşünülür. Araç kiralama sektöründe talebin artması ve teknolojinin gelişmesi ile rezervasyon yapmak da oldukça kolay bir hale gelmiştir. Dilediğiniz aracı bilgilerinizi ve ödeme yöntemlerini girerek, konum ve süre bilgilerini belirterek online olarak hızlıca kiralayabilirsiniz.

Whatsapp Telefon