Araç Kiralamada Banka Kartı Kullanımı

Araç Kiralamada Banka Kartı Kullanımı

Ankara araç kiralama hizmetleri hem firmalar için hem de kiralama yapan müşteriler için birçok güvenlik önlemi sunmaktadır. Kredi kartı kullanımı araç kiralama firmalarının oluşabilecek herhangi bir durumda ödeme alabilmesi için zorunlu kılabildiği önlemlerdendir. Ancak bazı müşteriler kredi kartı kullanmak yerine banka kartı ya da nakit ödeme yöntemlerini kullanmak isteyebilirler. Yani ödemelerin garanti altında olması için birçok firmada kredi kartı kullanılıyor. Bazı araç kiralama internet sitelerinde de yalnızca online rezervasyon işlemi olduğu için kredi kartı kullanımı zorunludur. Peki ya banka kartı ile araç kiralamak mümkün müdür? Bu konuda araç kiralama firmaları ikiye bölünmüş durumdadır. Bazı firmalar banka kartı ile işlem kabul etmiyorken azı firmalar banka kartı ile ödeme alabiliyor. Besa’da banka kartı da dahil dilediğiniz kartınız ile kolayca ödeme yapın, hemen aracınızı kiralayın!

Araç Kiralamada Ödeme Kolaylığı

Teknolojinin gelişmesinden önce araç kiralama hizmeti yalnızca yüz yüze sağlanabiliyordu. Fakat internet kullanımının yaygınlaşması ve teknolojinin herkes için kullanılabilir hale gelmesi ile beraber kiralama satın alma gibi işlemler online mecralara taşındı. Artık çoğunlukla ofislerden değil online olarak istediğiniz şehirde seyahat planlamanıza göre araç kiralayabilir, temassız olarak ödeme sağlayabilirsiniz. Kredi ve banka kartlarınız ile ister web sitesinden online ödeme gerçekleştirin ister pos cihazı ile hızlı ödeme yapın. Ödemenizi web site üzerinden gerçekleştirerek şubeye kadar gelmenize gerek kalmaz. Böylece araç teslimat hizmetinden de yararlanarak aracınız istediğiniz konuma getirilir. Dilerseniz Eryaman araç kiralama ofisimizden de ödeme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kolay Araç Kiralama

Besa rent A Car’ın sunduğu kolaylıklar sayesinde aracınızı hemen kiralamanız mümkün. İster şehir dışından gelin ister yurtdışından dilediğiniz adrese seçtiğiniz aracı getiriyor, konforlu bir yolculuk yapmanızı sağlıyoruz. Dilerseniz web sitemizdeki araçları inceleyerek seyahatinize y da işinize en uygun aracı seçebilirsiniz. Ya da yüz yüze araç kiralamak isterseniz ofisimize gelerek bizimle görüşebilirsiniz. Web sitemizden online olarak araç rezervasyonu yapabilir ya da müşteri hattımızı arayarak telefondan bilgi alabilirsiniz. Web sitemizde araç teslim alma ve teslim etme lokasyonlarınızı seçerek hem zamandan hem de yoldan tasarruf sağlayabilirsiniz. Araç kiralam bir çok farkllı yönden avantaj sunan bir hizmettir. Araç satın almak istediğinizde farklı sorumlulukları vardır. Fakat kiralık araçlarda duru bu şekilde değildir. Muayene, sigorta, kasko ve vergiler gibi bazı detayları takibe temiz ve zaman harcamanız gerekir. Hem maddi olarak hem de ilgi olarak araç satın almanın bazı zorlukları bulunur. Oysa istediğiniz zaman istediğiniz her yerde araç kiralamak gibi bir imkan vardır. Her ihtiyacınıza olduğunda aradığınız modelde araçları kiralamak mümkündür. Seyahat sırasında araçta herhangi bir sorun ortaya çıktığında bu durumla kiralama firması ilgilenmektedir. Gerekirse mağduriyet yaşamamanız için yeni araç gönderilir. Bir çok açıdan araç kiralamanın araç satın almaya göre kolay yönleri vardır.

Güvenilir Araç Kiralama Hizmeti

Ankara içi ya da şehir dışı seyahatlerinizde araç kiralama ihtiyacınızda güvenilir araç kiralama hizmeti sunuyoruz. Şehir dışından geldiğinizde havalimanı ya da otogar konumuna  araç teslimatı yaparak kolay ve konforlu şekilde araç kiralamanızı sağlıyoruz. Seyahat, iş ya da farklı sebeplerden dolayı araç kiralamak her zaman pratik bir çözüm olmuştur. Araç satın almak istemeyen ya da araç ile ilgilenmek istemeyen birçok kişi için uzun seyahatler gerçekleştirmek bu sayede çok kolay bir hale gelmiştir. Geniş araç seçeneklerimiz ile herkesin bütçesine ve seyahatine uygun kiralama hizmeti mevcuttur. Kalabalık aile tatillerinde geniş araçlarımız, iş seyahatlerinizde ekonomik hatchback ya da sedan araçlarımız ile Besa her zaman yanınızda!

Whatsapp Telefon